! Big Karpervissen geheimen die de Beste Baits Rigs and Tackle Can't Beat

Tim F. Richardson asked:

De titel zegt het al – dit artikel is alles over die absoluut cruciaal grote karper geheimen die zelfs de beste aas, rigs hebben en aan te pakken niet kan verslaan, dus lees op dit moment en ontdek meer
Een deel van de verborgen factoren in succesvolle karpervissen betrekking hebben op logica!. Als je ziet karpers als honden en denk aan hen als te kunnen worden geconditioneerd in veel van de manieren waarop je kunt zien dat bijna alles wat we vissers doen om de karper bang van ons aas maakt ze moeilijker te vangen. Het is logisch om te veronderstellen dat de meerderheid van de hengelaars zijn kennelijk het leven erg moeilijk voor de karper te maken of ze zou veel makkelijker te vangen! Het feit is dat vaker wel dan niet de gehele benadering van de gemiddelde karpervisser betekent dat hij conditioning karper te moeilijker te vangen, maar hoe werkt dit?
Carp gebeuren zijn instinctieve individuen geprogrammeerd om te overleven door het te associëren niets met gevaar van de bedreigingen of met mogelijkheden voor de veiligheid of de extra energie in de vorm van energie-efficiënte voeding. Er is niet veel in tussen deze 2 uitersten. Zodra een karper op hun hoede is gewezen op de mogelijkheid dat een aas of situatie of omstandigheden in het verleden ervaringen in een duik, dat kan een bedreiging worden dan zal het meer dan waarschijnlijk feed veel meer voorzichtig daar! – Als het al
< br /> Helaas, veel van het tuig en standaard hondengevechten en haak aas benaderingen die werkte zelfs een jaar geleden kunnen nu niet worden de rand die ze ooit waren toen oorspronkelijk toegepast op een water. Carp communiceren op vele manieren onderling. Je zou het niet geloven maar gewoon rekening houden met de tijden zie je meerdere karpers uit het water springen letterlijk gelijktijdig als er niets is gebleken op het water de hele dag.
Carp communiceren veel dingen op verschillende manieren, zij het lichaam houdingen en methoden en de tarieven van de zwembaden, aan het vrijgeven van hormonen gewoon op dezelfde manier dat ze doen en we doen om een partner aan te trekken. In feite is het gedacht dat het werkingsmechanisme van hormoon gebaseerd genotmiddelen gebruikt in aas opereren op mannelijke vissen bijvoorbeeld door ze meer agressieve benadering, zodat ze aas veel meer positief. Ook kan men zich ook veronderstellen dat een deel van het succes van deze karpervissers met behulp van het begin van haar tuig met behulp van vrouwelijke haar geprofiteerd van vrouwelijke hormonen van nature in het haar.
Het is geen nieuws voor veel karpervissers, noch vissers van andere soorten, hetzij om te leren dat wanneer een haak aas wordt afgewezen als verdacht, zelfs zonder aanwijsbare reden, andere vissen in een gebied een of andere manier in staat om diezelfde aas te lokaliseren en volledig te negeren zonder het testen van het eerste. Dit betekent dat het verplaatsen van de haak misschien om de 12 uur aas is misschien een beter idee dan simpelweg waardoor ze op dezelfde plek de hele tijd in de rechtspraak van het aas en rig zijn gemarkeerd en dus genegeerd om.
Spreek Dit soort gedrag is een veel voorkomend verschijnsel in zeer zwaar visserij-druk wateren en is opgemerkt bij de door hengelaars een breed scala van water uit Redmire en drukke circuit wateren en zelfs aan de lokale vijvers. Karper vissen op hun hoede vis lijkt meer op een schaakspel waar je probeert om de vis het gevoel zo veilig mogelijk door de visserij en het gebruik aan te pakken en aas zo listig mogelijk worden, ook tijdens het vermijden van de soms nutteloze inbraken van concurrerende collega hengelaars activiteiten en hondengevechten en zo verder.
ik gebruikt om de vissen een kleine karper water, waar in de zomer de gemiddelde sportvisser gewist meer dan 70 procent van de tijd. De verborgen factor hier is dat omdat het een klein water de vissen waren maar al te bewust van vissen activiteiten en wist waar hengelaars waar aanwezig op de banken. Maar de vissers zelf niet helpen zichzelf te helpen. Op een kleine zeer rijke water waar de vis absoluut zijn door hengelaars al jaren gehamerd, kunnen zij reageren op de gemakkelijkste manier mogelijk is en begint te vermijden vertrouwde aas en hondengevechten formaten en geheel te voorkomen dat ze, kiezen zich te voeden met natuurlijke voeding voornamelijk plaats.

Dit meer was waar het mij duurde 6 weken tijdens juni en juli van de zomer van 2003 tot 60 jaren twintig en 10 dertigers die ongelooflijke vangst voor de tijd land. Dit jaar dat het meer had geproduceerd om alle hengelaars dat meer precies 1 dertig het hele jaar. Dus wat op aarde is gebeurd, dat me in staat om mijn vangsten te bereiken?
Goed gaat terug tot 2003 de vissen waren erg spooky en ik besloot op een middellange termijn baiting benadering met zelfgemaakte aas de karper nog nooit had meegemaakt ooit tevoren en ik wist dat dit voor bepaalde, omdat ik ze zelf gemaakt. Levensbelang Ik maakte hen en stelde hen op manieren die nooit geprobeerd voor hun.
Echter, omdat de vissen waren zo griezelig, zelfs na een volledige 5 dagen en 4 nachten van consequent baiting up en het zien van vis rollend over de aas Ik heb niet een enkel te nemen. Vervolgens op de vijfde nacht een van de grootste vis in het meer nam het aas in een geweldige 36 plus pond.
Zelfs op het moment dat deze vis nam het aas was het heel duidelijk uit de vis rollen activiteit die veel van de grootste vis in het meer waren over het aas en werden filter-voeding op de opgeloste stoffen die afkomstig zijn uit, maar waren niet bereid om daadwerkelijk oppakken hele aas. Dit was te wijten aan het feit dat ze was op de hele aas verslaafd vóór en wist ze te vermijden. Nogmaals, dit is maar al te bekend een kenmerk van de visserij van vandaag.
Ik was geschokt door de omvang van de karper instinct om te overleven omdat er ondanks baiting de hele week en de visserij de procedure 5 dagen en 4 nachten geen enkele beet kwam weer – dat wil zeggen tot de vijfde nacht, wanneer een van de grootste vis een haak aas nam en woog meer dan 36 pond ook. Soms kan het een hele tijd voor de karper om nieuwe bronnen van voedsel als veilig te behandelen, maar zodra ze doen het echt de vruchten van te plukken voor de toepassing, maar het betekent niet dat je noodzakelijkerwijs catch all de grootste vis meteen.

Vaak grote vis laat de kleine vis te doen aas testen. In feite als ik me goed herinner bij de pre-baiting voor de grootste karpers in de Essex Little Grange water, alleen de 2 vissers de kleinere vissen gevangen toen ze de visserij een nieuwe aas (genaamd de Grange) en het was pas na een paar maanden die ze de gevangen vis die zij zochten.
Teruggaan naar het meertje ik al eerder genoemd het vangen van de 36 pond karper uit, ving ik een van die vis tweemaal in de 2 weken op de nieuwe boilies toch moest komen aan niemand anders alle dat jaar. Maar interessanter dan dat was dat ik eens gaan vissen mijn haak aas op enige afstand van mijn regelmatig aas plekken was ik in staat te vangen 2 van de andere grootste vis in het meer;. Beide rond de 38 pond
Wat dit aangegeven voor mij was dat in alle waarschijnlijkheid de grote vis niet op hun hoede kregen verslaafd door het gemiddelde vissers op alle, omdat ze waren aan het vissen met een kleinere foto om te vissen met een op basis van hun eigen ideeën aan te pakken en aas (vaak beïnvloed door modeverschijnselen, ), maar niet beïnvloed door de kennis van wat de vis aan het doen waren te vangen te voorkomen.
Eerlijk gezegd denk ik dat de vissen waren op hun hoede aas oppakken in hun lippen, nemen ze afstand van de voerstek, ze te laten vallen en verlaten ze tot ze dachten dat ze veilig waren, dan slikken ze. Het bedrag van enkele bliepjes kreeg ik op mijn beetverklikkers aangegeven zoiets als dit aan de hand was, waar mijn haak lokazen werden vaak krijgt opgepikt daalde daarna als een steen bij de vis geen weerstand voelt.
Een van de voor de hand liggende oplossingen is om te vissen uit de buurt van het aas gebieden plus geven de vis genoeg touw om zichzelf te hangen met bij wijze van spreken door het veranderen naar een meer verfijnde rig. Dit werkte als magie en de andere 7 jaren dertig plus 60 twintiger kwam langs terwijl veel vissers niet te vangen op alle.
Maar dit resultaat was gewoon een terugkoppeling geboren worden scherp bewust van de verborgen factoren met betrekking tot hoe vissen waren te reageren op een bedreiging vertegenwoordigd door tekenen van visser aanwezigheid op de bank, geen duidelijke lijnen in het water, ruwe baiting, gebruik van bekende vissen tactiek die duidelijk waren nu de geschiedenis, plus de gedisciplineerde regelmatige toepassing van een unieke nieuwe aas, aas-formaat en hondengevechten techniek allemaal nieuw voor het water, en ga zo maar door. De gemiddelde sportvisser een bezoek aan het water dacht dat het was gewoon je gemiddelde commerciële dagkaart water, zag de foto's van gevangen vis in het verleden door veel vissers en dachten dat ze konden loom de plaats met relatief weinig aandacht en inspanning leeg.

Het is een feit dat de visserij op grote karper op hun hoede en het streven om ze te vangen zeer consequent is niet voor zwakkelingen en vraagt aandacht voor detail en inspanning van het denken vele gemiddelde vissers zijn niet bereid te rekken om. Ik merk dat de grootste vis kwam onlangs van Elphicks Lake in Kent. Opnieuw werd betrapt op een methode die de nodige voorzichtigheid verslagen en die daadwerkelijk het gedrag is en andere vissen had ontwikkeld om zich te voeden met aas in veiligheid geëxploiteerd;. Dwz op de drop en mid-water binge-voeding

De geheimen van grote karper vissen onder het bestuderen van de vis, hun zintuigen, hun aanpassing dynamische gedrag in directe en indirecte reactie op alles wat we doen om ze te vangen en te benutten wat we waarnemen. Dit is hoe succesvol legeraanvoerders vaak superieur krachten beat -. Met superieure intelligentie en informatie
Je ziet veel in tijdschriften over de nieuwe pakken, rigs en aas etc, maar om echt te benutten zulke wonderen, moet je echt analyseren wat uw vissen in een water eigenlijk doen, hoe ze het doen en waarom ze het doen!
De inspanning om dit te doen zullen veel deuren open voor uw succes in de toekomst opnieuw en opnieuw en laat veel van uw collega vissers hun oren krabben, omdat dergelijke dingen in druk moderne karpervissen zijn verborgen en niet voor de hand! Zelfs als je toevallig hebt 6 grands waarde van versnelling op de bank zal niet garanderen dat je vangen als je niet begrijpt uw vissen! (Voor meer informatie zie mijn website en biografie nu!)
Door Tim Richardson.

Create a video blog