Vissen de rivier voor grote karpers

Wayne Mcgregor asked:

Een van de belangrijkste punten naar rechts krijgt als vissen in de rivier voor karper is precies te weten waar te vissen. Met andere woorden, locatie, locatie,! Locatie
U wilt een goede eigenschap ergens vinden langs de rivier. Deze kunnen zeer vergelijkbaar zijn met die gevonden in meren en vijvers. Plaatsen waar de karper kan houden in werk en rustig zijn goede plekken om te beginnen, vooral als er een soort van dekking
Sommige functies
moeite waard zijn:.
Rietvelden overhangende bomen stromend water waterafvoer of inlaten
overhangende bomen en riet kan worden gemeenschappelijke langs een rivier, zodat u kan nodig zijn om die verdere mogelijkheden om ze te vinden. Als een voorbeeld, overhangende struiken of bomen die op plaatsen waar de rivier aan een ander waterlichaam kan worden productieve functies. De stromen vaak helpen borg voedsel bronnen rond de randen waar zowel de stromen elkaar ontmoeten.
Weed bedden en waterlelies kunnen worden een aantal geweldige functies te vinden op de rivieren als in vele meren. De wiet bedden help "vangen" en houd food items in de plaats, dus is er een reden waarom karpers kunnen terugkomen om ze te bezoeken op een regelmatige basis.
Snel stromend water kan groot zijn plaatsen in de zomer, krijgt het water zuurstofrijk op deze plaatsen en als gevolg daarvan te trekken in veel karper. Stuwen kunnen ook een productieve functie voor het karpervissen op rivieren en grote groepen van de afgemeerde boten. Deze bieden karper enige zekerheid en warmte, alsmede voedsel bronnen dus wees niet bang om vis door de aanlegsteiger boten, vooral tijdens de koudere maanden als booteigenaren niet mag gebruiken zo veel. Dit maakt deze gebieden vrij rustig op karpers te worden geregeld voor een paar maanden.
Vissen op de rivier de marges kan goede resultaten te produceren. River marges zullen vaak drop-off snel een plank waar etenswaren samen kunnen verzamelen en verstrekken van ingewanden, met regelmatige bevoorrading van voedsel vormen. Het plaatsen van een visserij-rig op de bodem van de plank kan produceren tal van karpers vangt.
Andere gebieden die kunnen verzamelen voedsel zijn in de haken en ogen. Marge haken en ogen op de rivieren houdt food items als ze proberen te passeren. Haken en ogen ook een goede schuilplaats voor veel rivier karper. Leer meer over vissen haken en ogen voor de grote karper.
Vergeet niet dat het zien van karpers springen uit het water misschien niet de beste manier om te selecteren waar te vissen. Aan een rivier de karper kan bewegen zeer snel uit. Ik vind het best kunnen worden vast te houden aan die eigenschappen die het potentieel heeft om karper, zoals die welke een regelmatige bron van voedsel of de dekking plaats van te wachten om te vissen springen zien bij te houden hebben. Met alle middelen, gegoten om te vissen die sprong als je eenmaal aan het vissen zijn, maar ik zou dat gezicht niet te gebruiken als waar ik kiezen op te zetten.
Als baiting tactiek, ik vind het erg belangrijk om pre-aas een potentiële zwemmen 2 of 3 dagen voor de visserij op de rivier. Dit is een geweldige manier om een passerende karpers houden in uw gekozen gebied. Pre-baiting helpt ook om "duidelijk" het gebied vanaf de kleinere vissen, en je kunt vervolgens een aas beter voor als de karper bewegen inch
Houd in gedachten dat de rivier de karper zijn veel actiever dan de in meren. Dit is omdat ze nodig hebben om voortdurend bij te stellen zelf te wijten aan het water stromen, en de middelen die ze nodig hebben om meer energie en dus voedsel innemen. Om deze reden zal een zeer goede plek die hen met regelmatige voedsel een potentiële rivier hotspot!

Create a video blog…instantly.