Wat is de beste Bait Boat op de Grote Markt

Andy Durham asked:

Er zijn zo veel voerboten die momenteel op de markt met elk hun eigen kenmerken. Voerboten zijn een dure accessoire voor uw vissen kit, dus laat eens een kijkje bij enkele van de opties.
Vissen Technics zijn een bekend merk van aas boten en hebben een goede selectie van modellen op de markt. Er eerst voerboot was dat bekend staat als de standaard voerboot en was een bewezen succes. Met een grote capaciteit en aas jetpomp motoren bleek erg populair. Ze hebben onlangs de Technicat voerboot, wat weer heeft een grote capaciteit aas, ziet er goed uit, en is goed gemaakt als een van de Angling Technics aas boten zijn. Echter zijn vrij duur en het heeft alleen propeller motoren die kan oppikken wiet etc dus voor het geld dat ik zou gaan voor hun Microcat dat is nieuw leven ingeblazen als een MKII versie.
Viper zijn een goede fabrikant tijdens het gaat om voerboten. Hun kwaliteit is ongeëvenaard en al hun boten hebben de volgende kenmerken
Gemaakt van sterk ABS kunststof Jet pomp motoren standaard Promise om uw aas droog te houden met inbegrip van PVA zakjes goede manoeuvreerbaarheid

Viper heb een paar modellen beschikbaar die het populaire Mk3 boot die diverse verbeteringen heeft ondergaan door de jaren heen is vol met functies omvatten. De Euro die in feite een grotere versie van de MK3 die meer aas kan uitvoeren, heeft grotere jet pompen en een speciale uitsparing voor hun echolood. Zijn meer geschikt voor grotere wateren zoals Frankrijk. Viper hebben ook het pictogram op de markt, die is de kleinste van hun boten en ook de goedkoopste. Het draagt nog steeds 1kg van lokaas en is een grote kleine boot.
Voor recensies van Angling Technics, Viper hengel vissen en nog veel meer een kijkje op deze voerboot website die goede recensies, looks en specificaties geeft en is verpakt vol informatie.

Bud1%  @